• Webinar "Werken in het onderwijs" 26 januari 2021

Webinar "Werken in het onderwijs" 26 januari 2021

Toe aan een nieuwe uitdaging? Altijd al willen weten of onderwijs iets voor jou is? Als docent, of op een andere plek in de organisatie? De gezamenlijke VO-scholen in de regio West-Brabant (waaronder Stichting Markland College) zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s.

Niet alleen jonge mensen die net van de lerarenopleiding komen, maar óók mensen met werkervaring buiten het onderwijs zijn voor ons potentiële nieuwe teamleden.

In de afgelopen jaren heeft Stichting Markland College deelgenomen in de projecten RAL (Regionale Aanpak Lerarentekort) en RAP (Regionale Aanpak Personeelstekort). In samenwerking met anderen scholen hebben wij veel geïnteresseerden de kans gegeven om het docentschap in de praktijk te ervaren.

Dit schooljaar is niet alleen het aantal deelnemende schoolbesturen uitgebreid maar ook het aanbod aan kennismakingsmogelijkheden verbreed. Naast docenten zijn we ook geïnteresseerd in in belangstellenden voor ondersteunende functies.

Op dinsdag 26 januari 2021 organiseren de samenwerkende scholen voor vo en mbo in samenwerking met Fontys en Tilburg University een digitale bijeenkomst voor iedereen die zich geheel vrijblijvend wil oriënteren op het beroep van de docent of een ondersteunende rol. De livestream is op 26 januari 2021 om 19.30 uur.