• Rechtstreeks naar SOMtoday

Rechtstreeks naar SOMtoday

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Binnenkort is het mogelijk gemaakt om als ouder rechtstreeks toegang te krijgen tot de informatie van uw kind in SOMtoday. Wanneer dit geactiveerd wordt, krijgt u onderstaande informatie ook per e-mail toegezonden.

De toegang tot SOMtoday kan op twee manieren:
SOMtoday voor ouders in browserversie:                                                                                                     U gaat via de computer, tablet of telefoon naar www.somtoday.nl

SOMtoday ouderapp
U maakt gebruik van de SOMtoday ouderapp, die te vinden zijn in de Google Play Store en App store. (De browserversie van SOMtoday is iets uitgebreider dan de app van SOMtoday)

Inloggegevens
Voordat u toegang heeft tot SOMtoday, is het van belang dat u in het ouderportaal inlogt. Dit kan door op de website van het Markland College via "Direct naar" te klikken op "inloggen ouders". U kunt ook rechtstreeks naar http://ouders.markland.nl gaan.

U logt in met het e-mailadres dat bekend is op het Markland College.
Uw wachtwoord is het wachtwoord dat u reeds gebruikt voor het inloggen in het ouderportaal.
Mocht u deze niet meer weten, dan kunt u in het inlogscherm van het ouderportaal gebruikmaken van "wachtwoord vergeten".

Nadat u bent ingelogd in het ouderportaal, wordt het wachtwoord automatisch weggeschreven in SOMtoday. U kunt daarna met dezelfde gegevens SOMtoday openen.

Communicatie
U bent al gewend dat wij informatie betreffende uw kind rechtstreeks naar u mailen. Dit zullen wij blijven doen. Deze informatie zal op het ouderweb ook in Documenten MLC Oudenbosch of DocumentenMarkland College Zevenbergen gearchiveerd worden.
Publicaties die eerder op het ouderweb bij Nieuws verschenen, zullen in de toekomst gemaild worden of in de Infokracht verschijnen.
 
Mocht u vragen hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk uw vraag/vragen te mailen naar m.korndorffer@markland.nl