• Werken bij
  • Werken bij

Werken bij

Binnen onze scholen zijn vele mogelijkheden voor onderwijzend en ondersteunend personeel, stagiaires en vrijwilligers.

Stichting Markland College biedt je de kans om je plek in het onderwijs te vinden of om ervaring op te doen. Maar we hebben ook mogelijkheden voor ondersteunende functies. Werk dat aansluit bij je ambities en kwaliteiten.

Een leuke plek om te werken
Onze medewerkers werken graag in een stabiele organisatie waarin ze vertrouwen, tijd en ruimte krijgen voor hun vakmanschap en passie. Gezamenlijk geven we invulling aan het zijn van een lerende organisatie. Dit betekent dat we openstaan voor nieuwe idee├źn en ambities, nieuwe dingen uitproberen, leren van onze fouten en deze gebruiken om ons verder te ontwikkelen en te verbeteren. We investeren in onze medewerkers en willen een aantrekkelijke werkgever zijn, waarbij we ook vitaliteit belangrijk vinden.

Bij het werken op onze scholen staat een optimale afstemming tussen individuele en algemeen organisatorische doelstellingen centraal. Werk moet aansluiten bij de kwaliteiten en verantwoordelijkheden van medewerkers. Zo kan optimale ontplooiing van het individu bereikt worden. Functioneren en welbevinden van medewerkers vinden we zeer belangrijk. De fysieke en mentale belasting dienen in evenwicht te zijn met de persoonlijke behoeften en mogelijkheden.


Wie wij zijn

Stichting Markland College is een onderwijsorganisatie met scholen in Oudenbosch en Zevenbergen. We bieden alle vormen van voortgezet onderwijs in een informele en betrokken werksfeer. Onze scholen zijn een veilige basis, stevig verankerd in de regio. We staan volop in de samenleving en werken voortdurend samen aan verbetering en vernieuwing van ons onderwijs en onze organisatie. Samen maken we het verschil.

Onze organisatie bestaat uit het Markland Oudenbosch, het Markland Zevenbergen en de centrale ondersteuning, gevestigd in Oudenbosch.

Meer weten over het Markland Oudenbosch? Klik hier
Meer weten over het Markland Zevenbergen? Klik hier

Stage
We zijn stagescholen waar docenten in spe in een prettige, informele werkomgeving het beroep van leraar in de praktijk leren. Dit onder goede begeleiding van onze opleidingsdocenten. Lees hier meer

Kom in contact!
Spreekt onze organisatie je aan? Dan komen we graag met jou in contact. Bel 0165-390390 of stuur je sollicitatiebrief met CV naar ons e-mailadres: personeelszaken@markland.nl